lördag 4 april 2009

Sol och Bad















































Snart är det sommar igen med sol och bad! Jag längtar. Hörde att Flisa redan tagit ett issörjedopp i Mälaren. Annars är ju Morris den store badgalningen. Tycker ni hundar om att simma? Jag var så liten förra sommaren men om det blir en båt i år då måste jag lära mig ordentligt och inte bara plaska runt.

Blondin-Bettan








4 kommentarer:

  1. Jag badade faktiskt både igår och idag. Igår satte jag mig i Judarn. Idag satte jag mig i Mälaren och sen trillade jag ner i vatten från en hal klippa. Här även badat i några gyttjepölar.

    Kram Morris

    SvaraRadera
  2. Tula direkt i och slaffsar, stoppar under hela huvudet under vattnet och bubblar.
    Chili-simmar
    Disco- simmar om man lockar och om mamma försvinner för långt
    Lisen-doppar sig, simmar ibland
    Mingrid-gick i förra sommaren men simmade ej.
    Dock älskar dom alla att vara vid vattnet och få busa i vattenbrynet. Ser härligt ut och vi längtar oxå... kram

    SvaraRadera
  3. Det ser skojigt ut att bada, jag har heller inte provat mer än i badkaret än, men det var ju sådär. Husse har sagt att vi måste köpa flytväst till mej för han och jag ska ut och fiska i sommar vid sommarstugan, det låter väldigt spännande. / Jojje

    SvaraRadera
  4. Jag har en flytväst. Men när jag får på mig den blir jag lam! Jag kan inte röra mig ur fläcken. Minna och Schnappi springer runt med sina men jag blir som frusen i hela kroppen. Matte tycker att jag är lite löjlig men hon vet inte hur det känns. Jag måste ju vänja mig om jag ska kunna åka båt i sommar. Tänk er en hel sommar alldeles stel, jag som är liksom helgalen av naturen!
    Blondin-Bettan

    SvaraRadera