måndag 20 april 2009

Långpromenad

Nu är vi precis hemkomna efter en skön promenad.
Jag sprang lös en hel del och var såååå duktig. Jag har lite svårt att "gå fint", Minna och Schnappi går perfekt utan att dra eller passera Matte. Jag tramsar lite och glömmer bort mig titt som tätt.
Men vi är alla tre jätteduktiga vid hundmöten nu. Vi blir lite upphetsade men gör absolut ingen tendens ens till utfall. Hihi, förr var vi hemska, vi kastade oss i kopplen och vrålskällde.
Minna löper så hon måste vara kopplad och Schnappi har en tendens att springa iväg till sånt hon tycker är spännande utan att lyssna på Matte.
Hon ska lintränas igen en period så blir hon nog mer lyhörd säger Matte. Jag tror att jag är lyhörd redan för jag behöver ingen sån träning.
Jag är helt perfekt, fast jag fäller som bara den och så ska jag ställas ut på söndag.
Aj aj hur ska detta gå? Hur gör ni när ni fäller?
Jag behöver ingen smink för jag är som Husses syster brukade säga "grundsnygg" med vacker färg och fin teckning. Men jag tar gärna emot tips så jag kanske kan behålla lite päls i alla fall.
Blondin-Bettan

3 kommentarer:

 1. borsta, duscha, borsta...= kinesisk nakenhund
  bara borsta= tofsvipa
  inget alls= smutsig hund med ljusgrå små tussar liknande kaninrumpor här och där...

  Bara duscha= blöt ryamatta...

  Det är bara att välja... pest eller kolera?
  Eller så kan du Bettan rulla dig i någon lerpöl utanför utställningsplatsen...

  SvaraRadera
 2. Det sista låter bra!
  Hälsn Bettan

  SvaraRadera
 3. Jösses Bettan, för din del är det ju inga problem. Du fixar utställningen på charmen. Se bara till att din matte har den där fina klänningen på sig, har haft papiljotter på natten, lite läppstift och sen har hon certet som i en ask! Lycka till med henne på söndag!!!!
  Kram från Myran

  SvaraRadera