torsdag 19 mars 2009

Nu är hon lite småstressad Matte. Hon ska till två tandläkare på samma dag. Först till sin ordinarie på fm och sen till Danderyd på em.
Jag gör mitt bästa för att distrahera henne. Drog ur alla inälvorna ur en gräsand alldeles nyss, hann tom bita sönder pipen innan hon såg det. Sen kunde hon muttra om det en stund och plocka inälvsludd från hela vardagsrumsgolvet. hehe
Vi ska lura ut henne på en promenad när morgonmedicinen gjort verkan. Det blir nog en fin dag idag med. Solen skiner som bara den.
Vi har en kompis här som heter Lukas. Han är en liten fjäskis. Matte säger att det inte märks att det fnns en till hund i huset. Han bara är där. Men det tycker inte vi! Han försöker hela tiden ligga intill Matte i soffan, låter bli att jaga katterna (han var galen i början) bara för att fjäska in sig hos Matte. Äter sin mat som han ska och säger inte ett ljud i onödan. Men, han snarkar, har inte fått en blund i ögonen i natt. Så gnäller Matte på att Husse snarkar. Hon skulle sova en natt i samma rum som Lukas.
Kram från Blondin-Bettan

5 kommentarer:

 1. STACKARS b-Bettan vad du får utstå... det finns rum för en liten carditjej som dig här i Östhammar om du behöver flytta...

  SvaraRadera
 2. Men Bettan, ta nu lite av din "gräsandsludd" som du ju ändå har monterat ut och stoppa i lurarna till natten så skall du se att Törnrosa infinner sig. Alternativ två är ju att lägga det i halsen på Lukas så att han får något annat att tänka på än att sova.
  Lycka till hälsar Myran (Matte gör sig minsann inte delaktig i den här typen av dumma kommentarer)

  SvaraRadera
 3. Näe min matte är aldeles för seriös.
  Men tack för tipsen!
  B-Bettan

  SvaraRadera
 4. Bettan, idag bet jag sönder en elvisp. Den låg på golvet så då tänkte jag att det måste ju vara något man får bita på.

  Kramar din bror Morris

  SvaraRadera
 5. Whow, Morris jag är impad!
  Hur gjorde du?!?
  Syster-Bettan

  SvaraRadera