tisdag 8 november 2011

HundvaktHej Bettan här!
Krångligt att få in text mellan bilderna men efter några små "utbrott" ;-) har jag fixat det.
I främre raden sitter Minna, Gloria, Bettan och Schnappi. Bakom har vi Disco och Chili.Roligt har vi och några promenader för att få motion behövs inte.
Matte tar ut oss en stund en och en för att vi gillar det men annars sköter vi oss själva i vår lilla flockDisco är en glad skit som tycker att höglöpande tikar är det värsta som finns, eh?
Synd att inte jag löper nu för jag hade säkert kunnat charma honom.
Matte tycker att han är jättego.
Det tycker Minna också men mot henne morrar han och lyfter på läppen :-)
Men bara när hon flörtar ;-)Disco och Klasse är de enda männen i flocken, well, Klasse är kastrerad och Disco är tveksam ;-)Chili och Schnappi så lika både till sätt och utseende. Matte tror att det beror på att Harry - människans bästa hund - finns bakom bägge damerna!
Klasse, Klas Klättermus, nervklenaste katten i hela Gottröra socken - med omnejd- brukar Husse säga. Men han är vacker vår stora kissekatt.Ja, här är vi allihop uppe på krönet. Här har vi uppsikt över hela Frubol.
Häftigt!
Hälsn Bettan

1 kommentar:

  1. Åh, vilka fina bilder på hur underbart bra mina älsklingar hade det när vi var borta. TACK Maggan av hela mitt hjärta för att du tog så himla väl hand om dom så vi kunde slappna av och bara vara <3 <3 <3 Jag återgäldar det när helst du vill <3 /Marie <3

    SvaraRadera