söndag 21 juni 2009

Morris huggormsbiten

Det är ju så här vi är vana att se Doddy.

Stackars liten.

Jag gråter när jag ser min bror så eländig.


Morris har fått lämna sjukhuset och är på väg hem till Stockholm igen. Han ska vara stilla i 2 veckor, stackars Morris, hur ska det gå till?!? De får väl tejpa ihop benen på honom eller nåt.
Hoppas han snart blir frisk så han kan härja med mig i sommar.
Hälsn från din syster Bettan

3 kommentarer:

 1. Hej Bettan!

  Nu är jag hemma i Bromma igen. Det var lite tokigt att jag hamnade på sjukhus. Dumma orm. Jag fick ligga med dropp och fick antihistaminer och sådana ska jag fortsätta med i en vecka.

  Jag är jättetrött och uppsvälld i läppar, hals och bringa. Matte säger att jag ser ut som en blodhund. Matte tyckte att jag var lite varm om tassarna så hon tog tempen på mig när vi kom hem. Jag har 39,1 grader och enligt internet ligger det inom normalintervallet för hund. Matte tror dock ändå att jag kan ha lite feber. Flisa hade bara 38 grader. Jag är dock tillräckligt pigg för att äta middag, så det är nog ingen fara.

  Nä nu ska jag vila upp mig ordentligt så att jag är pigg och kry när jag kommer till dig den 15 juli!!

  Kram på dig syrran!

  Morris

  Nu ska jag ta det lugnt i två veckor. Koppelpromenader runt kvarteret, sa veterinären. Inget lekande. Hur ska det gå till!? Det är tur att jag må

  SvaraRadera
 2. Stackars dig Morris. Men varför var du tvungen att åka till Göteborg? Hur som helst så hoppas vi att du inte bryr dig om några fler "slangar" om någon skulle dyka upp igen. Farliga saker de där!

  SvaraRadera
 3. Hej Myran!

  Grattis på ettårsdagen i efterskott!!

  Jag var på en ö utanför Göteborg och firade midsommar. Den där ön kryllar tydligen av huggorm så nästa gång vi åker dit kommer matte hålla mig kopplad. Jag är ju som bekant en ytterst energisk hund och har som hobby att hoppa omkring var helst det går och lägga nosen i blöt. Det var tur att det finns ett bra djursjukhus i "Sveriges framsida", som infödingarna där ner väljer att kalla sin stad. Blaha blaha, säger vi kungliga huvudstadsbor åt det. Fniss.

  Hur som helst är jag ganska pigg nu. Jag vill gärna leva som jag brukar men matte hindrar mig och säger "minns vad veterinären sa, du ska vara stilla i minst 10 dagar".

  *Suck*

  Kramar
  Morris

  SvaraRadera