söndag 24 januari 2010

På korta ben i orörd snö

Roper och jag gick ner på lekängen. Det fanns 4-hjulingsspår som Matte gick i, men vi pulsade allt vad vi orkade.
Nu kommer vi att sova gott vill jag lova!
Bettan

6 kommentarer:

 1. Härlig bild! Har bilder på Izor och Lisen från i fredags när vi var ute på orörd mark. Dom syntes kanppt.. Jag hade snö upp till knäna!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Visst är detta en underbar vinter!
  Skulle vara kul att träffa Izor och Lisen nån dag.
  Maggan

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med dig om en underbar vinter! Lisen och jag har vart på utställning idag och fått jättebra kritik! Det var superroligt=)
  Det skulle vara kul att träffa er med=)
  Det är verkligen roligt att följa din blogg. Jag kikar in nästan varje dag och sitter här med lika stort leende på läpparna varje gång!
  Sara med de små busvovvarna

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul att ställa ut.
  Det gör ju inget att få bra kritik ;-)
  Grattis.
  Maggan

  SvaraRadera
 5. Faktiskt har jag en gång nekat en man som ringde och ville ha en hund och trodde att cardigan kanske var "hans" ras då han tyckte dom var coola, snygga, verkade lättlärda osv. Och hade det bara varit för det där så hade han fått köpa DIREKT för han hade ju bilden klar hur vår ras är, MEN han åkte varje år wasaloppet och ville ha en hund som kunde vara med honom i skidspåret när han tränade och då sa jag att det var inte någon bra ras för honom då för även om de orkar kortare stunder i djupsnö (han tränade även i lössnö) så orkar dom inte flera mil åt gången. Till detta behövs lååååånga ben. Synd för han ver urtrevlig. Hoppas han fick sin hund...
  Försökte få honom att byta sport men det gick inte...

  SvaraRadera
 6. Det hade varit bättre att han åkt spark. Verkar som de kan springa forever bredvid sparekn. Skönare för oss människor också att bara glida fram utan större ansträngning. Förstår mig inte på hurtbullarna :-)
  Maggan

  SvaraRadera